SZENTES.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szentes, 2021.07.16.
Szentes, 2021.07.16.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szentes 2020.02.07.
Szentes 2020.02.07.
Szentes 2020.01.24.
Szentes 2020.01.24.
Szentes 2020.01.17
Szentes 2020.01.17
Lemondta a Honvéd stadionavató mérkőzését a Villarreal Szuperinfó Hírek - Két pozitív koronavírustesztet produkált a spanyol csapat.
Testreszabott támogatások segítik a gazdákat Szuperinfó Hírek - Kiszámítható támogatási feltételekkel és tervezhető fejlesztési lehetőségekkel segíti az agrártárca a gazdákat – jelentette ki Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért…
Előkelő helyen végzett a MÁV-Start a kerékpárosbarát vasutak között Szuperinfó Hírek - Az egyes vonatokon átlagosan rendelkezésre álló kerékpáros helyek számában az elérhető legtöbb pontot szerezte meg a MÁV-Start.
Havonta kevesebb mint fél órát telefonálunk nyilvános fülkéből Szuperinfó Hírek - Folyamatosan csökken a telefonfülkék száma, de még mindig rendszeresen használják azokat.
Megújult Szőnyi István síremléke Zebegényben Szuperinfó Hírek - A NÖRI 2021-ben megközelítőleg harminc síremléket újít meg országosan.
Tízezer fiatalt juttathat álláshoz a munkahelyteremtő program Szuperinfó Hírek - Június elsejétől már minden, legalább egy hónapja regisztrált álláskereső foglalkoztatása után igényelhető.
Miniszterelnöki főtanácsadó: át kell gondolni a moratóriumban lévő lakossági folyószámlahitelek és a hitelkártyák kezelését Szuperinfó Hírek - Még szeptember vége előtt érdemes lenne átgondolni a moratóriumban lévő lakossági folyószámlahitelek és a hitelkártyák kezelését – mondta a VG-nek csütörtökön Nagy Márton.
Újra Magyarországra került Gustave Courbet Fürdőzők az erdőben című festménye Szuperinfó Hírek - Hetvenöt év után újra Magyarországra került az egykori Hatvany-gyűjtemény jeles darabja.
Újabb fejlesztési döntéseket hozott a gazdaság újraindításáért felelős operatív törzs (videó) Szuperinfó Hírek - Ezek az intézkedések azért szükségesek, mert hétről-hétre élesedik a gazdasági verseny – mondta Szijjártó Péter.
Magyar zenészek kiadatlan dalait párosították borokkal Szuperinfó Hírek - Egy rendhagyó zenei-gasztronómiai együttműködés alakult ki egy borász és négy ismert zenész barátságából.
Nem megfelelő számlával az ügyfelek elveszíthetik az otthonfelújítási támogatást Szuperinfó Hírek - Fontos, hogy a szakember által kiállított számla valóban megfeleljen az áfa-törvényben foglalt feltételeknek.