SZENTES.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szentes, 2021.05.21.
Szentes, 2021.05.21.
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szentes, 2021.06.11.
Szentes, 2021.06.11.
Szentes, 2021.06.04.
Szentes, 2021.06.04.
Szentes, 2021.05.28.
Szentes, 2021.05.28.
12345...
»
Jelentős ruhaipari támogatásból fejleszthet az egyik hazai, különleges termékeket készítő vállalkozás Szuperinfó Hírek - A beruházással új munkahelyeket hoznak létre és csökkentik a gyártás során keletkező hulladékot.
Öt díjat nyert az Apró mesék a SEE filmfesztiválon Szuperinfó Hírek - Öt díjat nyert Szász Attila Apró mesék című filmje a párizsi, berlini és washingtoni közönségnek párhuzamosan tartott South East European…
Hétfőn kezdődik a Simándy-énekverseny Szuperinfó Hírek - Négy kategóriában, 36 éves korig mutatkoznak be a magyar és külföldi művészek.
Kitolathat a vakvágányról a budapesti turisztikai szektor Szuperinfó Hírek - A jövőben nem lesz fenntartható az eddigi, külföldközpontú üzleti modell a fővárosban – írja a Magyar Nemzet.
Brüsszelnek üzenik a magyar gazdák, nem kérnek az agrárdiktátumból Szuperinfó Hírek - Bár a tagállamok megvédték a termelőket, ez nem érdekli Frans Timmermans-t és a baloldali EP-képviselőket.
Beértek az eredményei a magyar egykulcsos adórendszernek Szuperinfó Hírek - Orbán Viktor 2010 júniusában ismertette az első gazdasági akciótervét, amely kijelölte az új irányokat. Ezek a lépések egyúttal felszámolták a…
Európa legalacsonyabb energiaáraival számolhatnak a magyar fogyasztók Szuperinfó Hírek - 27 európai uniós főváros, valamint Belgrád és London adatait alapján Budapesten a legolcsóbb a földgáz, villamosenergia pedig a második legalacsonyabb.
Kiss Norbert nyerte a vasárnapi első futamot a Hungaroringen Szuperinfó Hírek - Magabiztosan végzett az élen a délelőtti időmérő edzésen, így pole pozícióból várta a 11 körös viadal gördülő rajtját.
Orbán Viktor is gratulált az olimpiai kvótát szerző Pigniczki Fanninak Szuperinfó Hírek - Sydney után ismét képviselheti a ritmikus gimnasztikát magyar sportoló az olimpián.
Megrendezik Kisvárdán a Magyar Színházak Fesztiválját Szuperinfó Hírek - Három helyszínen mintegy húsz előadással várják az érdeklődőket.
Több száz milliárd forinttal támogatja a kormány a vállalkozások technológiaváltását Szuperinfó Hírek - A gazdaság újraindításában is számítunk a magyar mikro-, kis- és középvállalkozásokra – mondta György László.