SZENTES.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szentes, 2020.05.22.
Szentes, 2020.05.22.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szentes, 2020.05.08.
Szentes, 2020.05.08.
Szentes, 2020.05.08.
Szentes, 2020.05.08.
Szentes, 2020.04.30.
Szentes, 2020.04.30.
Fiataloknak a trianoni békediktátumról Szuperinfó Hírek - Centenáriumi emlékműsort és konferenciát rendez a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
Megverte az Újpestet a Kisvárda Szuperinfó Hírek - Egy gól döntött a mérkőzésen.
További erősödéssel zárta első negyedévét az Opus Global Szuperinfó Hírek - A társaság 2,704 milliárd forintos adózott eredményt ért el az első negyedévben.
Elmarad az idei verseny, négy győztest hirdettek Szuperinfó Hírek - Idén a koronavírus-járvány miatt elmarad a tehetségmutató verseny, ugyanakkor a szervezők mind a négy döntőst, az Analog Balatont, az Au…
Megmenekültek a Richter testvérek cirkuszai Szuperinfó Hírek - Két pozitív változásnak köszönhetően úgy tűnik, egyelőre elkerüli a nagyobb bajt a Richter József irányítása alatt álló Magyar Nemzeti Cirkusz…
A friss és ízletes magyar földieper a legjobb választás Szuperinfó Hírek - Az esemény célja, hogy arra biztassa a fogyasztókat, keressék a közvetlenül a termelőtől származó friss, biztonságos, magyar termékeket és élelmiszereket.
A magyarok is nyaralhatnak idén Görögországban Szuperinfó Hírek - Magyarország is rajta van a görög turisztikai nyitás országlistáján, amelyet Athén pénteken tett közzé.
Könyvkiadók pályázhatnak az E-Könyvtér programba Szuperinfó Hírek - Kortárs szépirodalmi művek felajánlását várja a Petőfi Irodalmi Ügynökség Kárpát-medencei Igazgatósága(KMI).
Jól jött a csapadék, de a repceföldeken nagy a baj Szuperinfó Hírek - Országosan átlagban 50-80 milliméter csapadék hiányzik a talajból.
Virtuálisan rendezi meg a Hey, June! fesztivált a Müpa Szuperinfó Hírek - Idén virtuálisan rendezik meg a Müpa Hey, June! koncertsorozatát. Az elmúlt évek emlékezetes magyar könnyűzenei koncertjeiből válogatnak az intézmény online…
Visszaütött a fejlettség a járvány idején Szuperinfó Hírek - A fejlettebb régiókban ütött nagyobbat a vírus a családi büdzséken, ám a válság hatásai mégis jobban nyomhatják az elmaradottabb, keleti…